Diari Més

L'Obra Social “la Caixa” destina 3.000 euros a les beques menjador de la Selva del Camp

El consistori i la fundació bancària renoven un acord de col·laboració vigent des de fa tres anys

imatge de l'acte de signatura de renovació del conveni.

L'Obra Social “la Caixa” dona 3.000 euros a les beques menjador de la Selva del CampCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Obra Social “la Caixa” destinarà un total de 3.000 euros en ajudes destinades a les beques menjador de la Selva del Camp. L’aportació pretén ajudar a cobrir les necessitats de la cinquantena de famílies del municipi que pateixen problemes econòmics i que tenen escolaritzats els seus fills als centres del municipi. Així doncs, amb la dotació econòmica es costegen les despeses del servei de menjador dels infants de famílies vulnerables escolaritzats a les escoles bressol, Abel Ferrater o bé al casal Selvastiu.

Amb la signatura del conveni es renova un treball conjunt que va iniciar-se l’any 2015, tot i que va ser l’any passat quan les ajudes de l’Obra Social “la Caixa” van començar a dirigir-se íntegrament al programa municipal de les beques menjador. En l’acord d’enguany l’aportació de la fundació de l’entitat bancària s’ha incrementat en 500 euros respecte la de l’anterior període. L’ajuda comprèn la totalitat del 2017, de manera que permet cobrir parcialment els dos cursos compresos en aquesta anualitat.

L’ajuda de l’Obra Social “la Caixa” se suma a l’aportació pressupostària que realitza l’Ajuntament de la Selva a finalitats socials al municipi, dotada de 150.000 euros. Aquesta quantitat es destina a fer front a aspectes com la pobresa energètica, l’allotjament o les beques menjador i de llibres dels veïns del municipi.

El conveni ha estat signat per Josep Masdeu, alcalde de la Selva del Camp, i Alexis Gómez, director d’Institucions de Caixabank a Tarragona; juntament amb el tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda del municipi, Jordi Vinyals, el regidor de Serveis Socials i Família, David Lafuente, i la directora de Caixabank a la Selva del Camp, Mercè Martínez.

tracking