Diari Més

Gertrudis actuarà a la 1a Nit de Barraques de Constantí

Les propostes musicals es completen amb The Soultans i Papel Secante

Gertrudis actuarà

El festival Sota la Palmera torna amb Gertrudis i David Carabén com a caps de cartellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major d’Estiu de Constantí d’enguany arriba amb un nou acte: la 1a Nit de Barraques de Constantí. L’acte tindrà lloc avui divendres 28 de juliol a partir de les 23.30 hores a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer. Es encarregats d’obrir-la seran el grup Gertrudis, un dels pioners de la fusió de la rumba catalana amb més de 15 anys de trajectòria. Al 2016 van tornar amb un nou disc sota el braç, Ara volo alt després de cinc anys sens publicar cançons noves.

Acompanyaran a Gertrudis els grups The Soultans i Papel Secante. La primera banda de versions recull els millors èxits del pop, rock i disco dels anys 80 i 90 passant per tots els estils. Per la seva banda, Papel Secante és un grup local que recupera en directe els èxits de Extremoduro.

Abans de la Nit de barraques, els actes de Festa Major arrencaran amb la tradicional cercavila pels carrers del poble, el Pregó a càrrec de Jordi LP, i el correfoc infantil amb els Diablons de Constantí, la Colla infantil de Diables del Catllar, i els diables Infantils de la Canonja. Cal dir que la Nit de barraques compta amb la col·laboració de diverses entitats, com és el cas del Ball de Diables, el Club Bàsquet Constantí i el Centre d’Esports Constantí.

tracking