Diari Més

Municipal

Indignació al ple de Cambrils per l'aprovació d'apujar el sou a set treballadors

L’oposició cambrilenca s’alinea amb la plantilla que demana la Relació de Llocs de Treball

Un grup de treballadors mostrant cartells de rebuig per l'aprovació de l'augment salarial.

Indignació al ple de Cambrils per l'aprovació d'apujar el sou a set treballadorsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’augment de sou a només set treballadors municipals va escalfar ahir el plenari de l’Ajuntament de Cambrils i el públic assistent, entre el qual hi havia un nodrit grup de treballadors del consistori que mostraven el seu rebuig i indignació pel greuge comparatiu que els suposa l’increment salarial d’aquest petit grup. I és que, segons els treballadors, i tal com es van fer ressò la majoria de portaveus de l’oposició cambrilenca, la resta de la plantilla encara espera la Relació de Llocs de Treball definitiva (RLT).

Bona part dels portaveus dels grups municipals a l’oposició van coincidir a demanar aparcar l’assumpte. «Alguna cosa malament estaran fent quan té els treballadors aixecats per una decisió unilateral que no ha negociat amb els representants dels treballadors. Ens afegim a la petició de la resta de grups de retirar aquest punt de l’ordre del dia», demanava Ivan Sanz, de l’Assemblea de Cambrils. L’edil, però, acabaria abandonant el ple en ser aprovat l’augment salarial gràcies als vots de l’equip de Govern. «Ha dit que, per continuar així, preferia marxar», destacava Oliver Klein, de Nou Moviment Ciutadà, recollint les paraules del regidor. «Els arguments dels meus companys són irrebatibles», havia destacat Klein minuts abans. «La política de personal d’aquesta casa és erràtica i disfuncional. Hi ha manca de personal en algunes unitats i altres estan dimensionades», va criticar el portaveu popular, David Chatelain.

L’increment salarial, però, va quedar aprovat i subratllat amb l’escridassada dels treballadors municipals que van assistir al ple amb cartells de protesta.

tracking