Diari Més

Societat

El preludi de la tempesta de diumenge a la Costa Daurada

L'alcalde de Salou, Pere Granados, va enregistrar un vídeo on apareixen els banyistes marxant de la platja

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tempesta de diumenge, que va deixar algunes destrosses en arbres i mobiliari urbà de les localitats del Camp de Tarragona, va començar de sobte i va agafar d'imprevist a tothom que havia decidit passar la jornada festiva a la platja. Així ho mostra un vídeo enregistrat per l'alcalde de Salou, Pere Granados, on es veu com les persones que es trobaven, al voltant de les 6 de la tarda a la platja de Llevant, van haver de començar a recollir la tovallola i a marxar perquè els núvols negres anunciaven una imminent tempesta. I així va ser, ja que pocs minuts després de ser enregistrat el vídeo, l'aigua i el vent van començar a caure i a bufar amb força, deixant els carrers del municipi inundats i pràcticament intransitables.

A continuació es poden visualitzar les imatges de la Platja de Llevant minuts abans de l'inici de la tempesta:

L'usuari de Twitter Bernat Sebé publicava, per la seva banda, un vídeo a Twitter on apareix un dels carrers del municipi de Salou totalment inundada. Un vehicle hi circula, aixecant l'aigua al seu pas.

A Cambrils, la tempesta va deixar imatges com la que mostra el vídeo que apareix a la capçalera de la notícia, enregistrat davant del càmping Joan.

Els núvols negres anunciaven la forta tempesta que va inundar els carrers de Salou.

El preludi de la tempesta de diumenge a la platja de Llevant de SalouPere Granados/Facebook

tracking