Diari Més

L'Ajuntament recorda que Les Carpes de Roda continuen sense tenir llicència

Dissabte passat els promotors van ajornar la inauguració a demà dissabte 21 de juliol, però el consistori continua ratificant l'ordre de prohibició

Imatge d'aquest dissabte de les carpes.

Les Carpes de Roda ajornen la inauguració fins el 22 de juliolDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou capítol de l’estira-i-arronsa entre GMS Productes S.L i l’Ajuntament de Roda de Berà per la reobertura de Les Carpes de Roda. L’espai nocturn tenia previst obrir el passat dissabte 15 de juliol, però els promotors van ajornar la inauguració a demà dissabte 22 de juliol davant l’avís de l’Ajuntament, que ratificava l’ordre de prohibició en no tenir els propietaris la llicència d’obertura d’activitats recreatives. L’Ajuntament de Roda de Berà ha informat avui divendres en un comunicat que «la situació segueix sent la mateixa que el passat divendres», per la qual cosa Les Carpes de Roda té prohibit obrir aquest 21 de juliol, data d'inauguració que ha fet pública a través de la seva pàgina de Facebook. Com en l’anterior ocasió, el consistori adverteix que en cas que es continuï amb la voluntat d’obrir demà, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local actuaran i s’adaptaran les mesures oportunes.

L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, va aturar els plans d’GSM Productores, S.L d’obrir la gran discoteca a l’aire lliure amb un decret del 28 d’abril. En el decret s’ordenava la prohibició de la seva obertura atès que no s’havia presentat tota la documentació requerida per obtenir la llicència d’obertura d’activitats recreatives. En la mateixa resolució es va detallar la documentació que calia presentar per tal que l’activitat s’adeqüés al marc legal.

L’Ajuntament va rebre, el passat 14 de juliol a les 13.45h, part de la documentació que es requeria als promotors. «Tot i que presentava mancances», segons l’Ajuntament, després de la seva revisió es va trametre a la Generalitat per tal que els corresponents departaments elaboressin els informes perceptius.

Pel que fa a la memòria justificativa del compliment de la normativa vigent de soroll, es va aportar un breu escrit assegurant que el complex disposa de limitadors de soroll. El consistori l’ha tramés al Servei per a la prevenció de la contaminació acústica i lumínica per tal que l’organisme demani, si s’escau, la documentació ampliada.

Per altra banda, l’Ajuntament assegura que no s’ha enviat cap document com a memòria de seguretat. El Consistori ha enviat al departament d’Interior de la Generalitat i a l’ABP del Tarragonès una còpia del projecte tècnic de l’obertura de l’activitat presentat per l’empresa, per tal que es constati que es compleixen les mesures de seguretat adients.

Respecte a la justificació del compliment dels serveis higiènics que se’ls requeria, s’ha aportat una declaració responsable en la que s’assegura que es compleix amb la legislació vigent. Per altra banda, l’Ajuntament els ha requerit que aportin el resultat de la inspecció de control de l’estat de la baixa tensió que GMS Productes S.L. va declarar que havia superat el passat 14 de juliol. També els ha recordat que s’haurà fer un control inicial de l’activitat i tramitar el Pla d’autoprotecció abans de l’obertura.

tracking