Diari Més

Seguretat

La Policia Local de Roda de Berà es reforça amb sis nous agents durant l'estiu

Amb les noves incorporacions, a plantilla del personal vinculat a la Policia Local està formada actualment per 30 persones

Els sis nous agents que reforçaran la Policia Local de Roda de Berà durant l'estiu han estat presentats aquest matí.

La Policia Local de Roda de Berà es reforça amb sis nous agents durant l'estiuAjuntament de Roda de Berà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Roda de Berà compta, a partir d’ara i fins al setembre, amb un reforç de sis nous agents. Les noves incorporacions han estat presentades, aquest dijous 19 de juliol, pel cap del cos local, Joan Pie, acompanyat del sergent Antonio Gómez. Els han donat la benvinguda l’alcalde, Pere Virgili i el regidor de Governació, Frederic Royuela.

Els agents són les sis persones que van aconseguir superar totes les proves del concurs-oposició convocat el passat mes de març per l’Ajuntament i al qual es van presentar més d’una vuitantena d’aspirants. Les proves, dividides en diferents fases, van consistir en la valoració de determinades condicions de formació, mèrits i nivell d’experiència relacionats amb la tasca policial a exercir i en la superació de les proves corresponents, físiques, mèdiques i teòriques.

Els sis nous agents que exerciran durant l’estiu han passat a formar part d’una borsa de Policia Local, i durant la resta de l’any cobriran substitucions derivades de qualsevol necessitat d’absència, suplència, acumulació de tasques o vacants temporals que puguin donar-s’hi a la plantilla del cos policial.

tracking