Diari Més

Solidaritat

Futbol i zumba a Roda de Berà per lluitar contra el càncer

El tradicional partit de futbol contra el càncer arriba aquest diumenge a la seva 11a edició

Imatge de la darrera edició del partit de futbol contra el càncer.

Futbol i zumba a Roda de Berà per lluitar contra el càncerAjuntament de Roda de Berà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roda de Berà s’unirà, un any més, per recaptar fons per lluitar contra el càncer. L’esdeveniment tindrà lloc el proper diumenge, en què se celebrarà l’onzena edició del partit de futbol contra el càncer, que es completarà amb partits infantils i una masterclass de zumba.L’acte està organitzat per l’Ajuntament, el Punt d’Informació Juvenil, l’associació juvenil Roda Jove, la Penya Blaugrana, el Club Atlètic Roda de Berà i el centre Thalassa Fitness.

La cita s’iniciarà al camp de futbol municipal a partir de les 18h amb els partits infantils, per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys. Seguidament, a les 19h, començarà una masterclass de zumba de la mà de Thalassa Fitness. El plat fort de la tarda, el partit de futbol contra el càncer, arribarà a partir de les 19.30h.

El preu de l’entrada solidària serà de 3 euros, tant per al públic assistent com per als propis jugadors, atès que tots els fons recaptats es destinaran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. També es podrà col·laborar mitjançant l’urna solidària que hi haurà al camp de futbol, amb la participació a la rifa o bé comprant la samarreta solidària de l’esdeveniment, enguany de color vermell.

tracking