Diari Més

Celebracions

Les autoritats no pugen a la barca

'Overbooking' al vaixell de la Confraria, que va obligar a quedar-se a terra a l'alcaldessa per un 'malentès' segons la Confraria de Pescadors

Els Vogadors Vent d'Estrop de Cambrils van acompanyar la imatge

Cambrils honora la patrona dels pescadors: la Mare de Déu del CarmeCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant la processó de la Mare de Déu del Carme del passat diumenge a Cambrils es va produir un fet insòlit. Les autoritats que acompanyaven la imatge de la Mare de Déu –entre aquestes la mateixa alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza– no van poder pujar a la barca de la processó per mar.

Tot apunta al fet que l’embarcació duia, en aquesta ocasió, moltes més persones del que hi ha habitualment, fet que va impedir que els regidors i la mateixa alcaldessa s’haguessin de quedar a terra. Segons fonts municipals, hi va haver molta assistència, més de la prevista, i les autoritats van decidir quedar-se a terra.

Des de la Confraria de Pescadors, d’altra banda, s’assegura que tot va respondre a un malentès sense més importància. Sigui com sigui, altres fonts apunten que l’episodi –que no s’hauria produït mai en la història de la tradició, segons apunten– va provocar certa incomoditat i ha estat suficient per alimentar raons entre alguns cercles de la vila marinera de la Costa Daurada.

tracking