Diari Més

Jordi Sabaté, nou president del Consell Comarcal del Priorat

Substitueix a Joan Carles Garcia

Sabaté i Benet.

Jordi Sabaté, nou president del Consell Comarcal del PrioratCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Sabaté va ser nomenat aquest dilluns nou president del Consell Comarcal del Priorat. El fins ara alcalde de Vilella Baixa, Jordi Sabaté, amb el vot favorable de tots els consellers i una única abstenció. Sabaté ocuparà la presidència del Consell Comarcal del Priorat en virtut de l’actual acord de govern, signat a principi de legislatura per CiU i Independents-ERC. Sabaté va fer un agraïment al president sortint per la feina conjunta, Joan Carles Garcia.

Sabaté ha manifestat en el seu discurs que s’apostarà per polítiques de defensa de la carta del paisatge, defensant la candidatura perquè la UNESCO els reconegui aquest valor i pel desplegament de la carta europea de turisme sostenible. El republicà ha recordat que hem de seguir el Pla estratègic de desenvolupament comarcal i és defensarà el paisatge agrícola mediterrani. Sabaté ha recordat que ho «farem amb la participació de tothom i amb el repte capdalt de la gestió de l'aigua i la revisió de concessions actuals de l'aigua».

Sabaté ha demanat el suport de tots els grups i consellers pels reptes de futur que tenen plantejats com a comarca i ha agraït, en aquest sentit, per la confiança que li han donat a l'elecció. El republicà ha destacat que el CCPriorat està al costat del procés i de la celebració referèndum l'1 d'octubre. «Estem en uns mesos decisius a nivell nacional i comarcal; d'aquí a l'1 d'octubre passaran moltes coses i caldran tots els suports. El Consell Comarcal del Priorat ja s'ha manifestat sempre a favor del procés i ho seguirem fent», ha dit.

tracking