Diari Més

Successos

Mor un turista de Salou a 'elrow', el festival cancel·lat a Cap Salou

Fonts properes al succés apunten que la mort podria haver-se produït per sobredosis, tot i que els Mossos d'Esquadra resten a l'espera de l'autopsia

'Elrow' és l'empresa fundadora del festival dels Monegros i del club Florida 135 de Fraga.

Un descampat de Cap Salou acollirà un nou festival de música electrònica de 'elrow''Elrow'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un turista de Salou de 21 anys ha mort al festival de música electrònica elrow. L'esdeveniment elrow Friends & Familys'havia de celebrar a Cap Salou però va ser cancel·lat a causa de la tensió política que va generar entre l'Ajuntament de Salou i el de Vila-seca. Finalment, els organitzadors van decidir substituir l'esdeveniment que s'havia de celebrar a la capital de la Costa Daurada amb la festa del 7è aniversari de la discoteca elrow, a Viladecans, on s'ha produït la mort del jove.

El noi que ha mort al festival és un estranger que precisament havia anat a Viladecans amb un autobús procedent de Salou, segons relata el diari Crónica Global. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que el jove va morir a les immediacions de la discoteca i no han donat més detalls, ja que han obert diligències de la investigació. La policia autonòmica resta a l'espera de l'autòpsia, tot i que fonts properes al succés afirmen que la mort es podria haver produït per una sobredosis.

La tensió política entre consistoris, motiu de cancel·lació del festival a Salou

El Festivalelrow Friends & Family havia de tenir lloc a Salou el 15 de juliol, però els organitzadors van decidir cancel·lar-lo a causa de la tensió política que l'esdeveniment va generar entre el consistori de Salou i el de Vila-seca i tota la polèmica que va portar des que es va anunciar la seva celebració.

En un primer moment, la ubicació escollida per l'organització del festival va ser la Pedrera de Cap Salou, amb la conformitat de l'Ajuntament de Salou. L'Autoritat Portuària, però, propietària dels terrenys, va declinar aquesta opció. L'Ajuntament de Vila-seca també es va oposar a la celebració del festival en aquesta localització, a la qual s'hi accedeix des de la Pineda, ja que creia que elel carrer Vaporet, que dóna accés a la zona, no podria absorvir els 15.000 assistents al festival. Elconsistori de Salou va estudiar ubicar el festival a la zona dels Emprius, que es va descartar en no tenir unes característiques adients per acollir aquest esdeveniment.

tracking