Diari Més

Festa Major

El Morell es prepara per celebrar la seva Festa Major

Entre els dies 21 i 31 de juliol, el municipi acollirà més d'una cinquantena d'actes diversos amb motiu d'aquesta celebració

La regidora de Festes, Cultura i Joventut, Judit Fernández, i dos tècnics de cultura de l'Ajuntament morellenc.

El Morell es prepara per celebrar la seva Festa MajorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Morell es prepara per a la celebració de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén que tindrà lloc al municipi entre els dies 21 i 31 de juliol. En aquesta nova edició de la festa s'han preparat més d'una cinquantena d'actes diversos, entre els que hi haurà concerts, sessions de cinema a la fresca, cercaviles i tot tipus d'actes lúdics, com una Holy party o la XII Baixada d'Andròmines, per a la qual estaran obertes les inscripcions fins a aquest dimecres dia 19.

Pel que fa al programa de la festa major, en destaquen les diverses propostes musicals, totes elles gratuïtes, que en el darrer cap de setmana de les festes aplegaran grups de renom com Amparanoia, Atupa o Skakeitan.

Per als amants de la festa es tornarà a posar a la venda la samarreta de Sant Abdó i Sant Sénen, en la que hi apareixen els gegants, el drac i la Zeuzera Pyrina amb l'ajuntament i l'església del Morell de fons. També, i com en anteriors edicions, s'ha editat un nou got col·leccionable de les festes on hi apareixen diferents elements del seguici popular morellenc.

Els actes s'iniciaran aquest proper divendres dia 21 de juliol amb la presentació del llibre 'De la segona República a la repressió franquista al Morell' de Xavier Tolosana. Tot seguit, hi haurà un concert de corals a la parròquia de Sant Martí organitzat per la Coral Guspira, mentre que la plaça de la Font acollirà els concerts de Marina BBface & The Beatroots i The FunkySteps & The Sey Sisters. Ja dissabte, la música continuarà de la mà d'Albercoks, un grup que versiona les cançons de les mítiques pel·lícules de Disney amb estils com la rumba, el reggae o l'ska, una proposta ben original que de ben segur farà ballar a tothom, de la mateixa manera que el concert d'Ancient Rock, una banda de tribut als Beatles, Queen, Police, U2 i altres clàssics del rock.

El cap de setmana finalitzarà amb la XII Baixada d'Andromines, que se celebrarà a la plaça de l'Esglèsia i la Holy Party, la festa dels colors que tindrà lloc al costat de les piscines.

tracking