Diari Més

Festes del Carme

Cambrils honora la patrona dels pescadors: la Mare de Déu del Carme

La processó per terra i per mar va ser el colofó final de la festivitat

Imatge dels

Cambrils honora la patrona dels pescadors: la Mare de Déu del CarmeCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils ha viscut un cap de setmana intens durant el qual veïns i visitants han pogut gaudir dels actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors.

La processó marinera posava ahir el colofó final a una festivitat que, a més, ha tingut una altíssima afluència de públic, gràcies en bona part amb els turistes i veïns de segona residència que han triat el municipi de la Costa Daurada per passar la primera quinzena de juliol.

La jornada d’ahir es va iniciar amb la tradicional sardinada popular a la Llotja de Pescadors. La processó de la Mare de Déu del Carme sortia puntual, a les set de la tarda, des de la plaça de l’Església de Sant Pere i es va dirigir cap al Moll de Ponent on va començar la Processó per mar i l’Ofrena a la Mare de Déu. Van acompanyar la imatge els Vogadors Vent d’Estrop de Cambrils, així com els nens i les nenes vestits de mariners, la Confraria de la Mare de Déu del Carme, la Banda de Música de Camarles, autoritats i pubilles i hereu de Cambrils. La imatge de la Mare de Déu es va deixar veure pels carrers Mn. Planas, la plaça del Pòsit, el carrer del Carme, el carrer Sant Pere, el passeig Marítim, el Moll de Ponent, el carrer Sant Jordi, per finalitzar de nou a la plaça de l’Església. En arribar la processó, es va organitzar la Missa.

Els Vogadors Vent d'Estrop de Cambrils van acompanyar la imatge

Cambrils honora la patrona dels pescadors: la Mare de Déu del CarmeCristina Aguilar

La Processó va omplir els carrers de Cambrils.

Cambrils honora la patrona dels pescadors: la Mare de Déu del CarmeCristina Aguilar

tracking