Diari Més

Successos

Agredeix la seva parella, roba dos cotxes a Santa Coloma i condueix sense carnet fins a Valls

Els mossos també han arrestat un altre individu per participar en el robatori dels vehicles

Els fets van succeir el passat 2 d'octubre a un bar del carrer Cerdanya del Vendrell.

Ingressa a presó un home que va atracar un bar del Vendrell amb un ganivetCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de les comissaries de Valls i Montblanc van detenir, el passat dimecres 12 de juliol, dos homes de 39 i 32 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Valls i Santa Coloma de Queralt com a presumptes autors de dos delictes de robatori furt d’ús de vehicle. A més, a l’individu de 32 anys també se’l va detenir per un delicte de conducció temerària, per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir i per una agressió a la seva parella.

Els fets es remunten a passades les 00h del passat dimecres, quan els Mossos van rebre l’avís que una veïna de Santa Coloma de Queralt havia estat agredida per la seva parella. Dues patrulles es dirigien cap al domicili de l’agredida quan van rebre duos avisos a prop del lloc de l’agressió. En el primer incident, dues persones havien intentat robar un cotxe que estava estacionat al passeig de la Muralla. En el segon incident, les mateixes persones van robar un altre cotxe que estava aparcat al carrer Indústria.

En el cas del robatori del vehicle, els mossos van rebre l’ajuda del vigilant municipal de Santa Coloma de Queralt, a més de recopilar informació sobre els presumptes autors. Poca estona després de l’avís, els agents van localitzar i detenir un home de 39 anys i veí de Valls com a presumpte autor del robatori del vehicle.

Paral·lelament, una patrulla de la comissaria de Valls va localitzar a la plaça de la Creu el vehicle robat. El conductor era l’home que coincidia amb la descripció de l’autor de l’agressió a la seva parella i del lladre del cotxe. L’home va fugir a gran velocitat i va estar a punt d’atropellar dues noies. Tot seguit va abandonar el turisme al carrer dels Jueus i va sortir corrent, però va ser interceptat pels mossos. En l’escorcoll li van trobar un mòbil i un joc de claus que li havia robat a la seva parella després d’agredir-la.

L’home, que acumula 12 antecedents policials, va quedar detingut per dos robatoris furt d’ús de vehicle, un delicte de conducció temerària i un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense haver obtingut mai el permís.

Els detinguts van passar aquest divendres a disposició del Jutjat de Valls i van quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking