Diari Més

Les Carpes de Roda continua sense tenir llicència un dia abans de la data d'obertura prevista

L’Ajuntament ha ratificat l’odre de prohibició d’obertura i adverteix que si la discoteca continua amb la intenció d’obrir demà els Mossos d’Esquadra i la Policia Local actuaran

La discoteca obrirà amb tres pistes de ball que marcaran tres ambients diferents.

Las Carpas de Roda selecciona personal amb vistes a poder obrir el 15 de juliolCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A un dia de la data anunciada de la reobertura de Les Carpes de Roda, l’Ajuntament de Roda de Berà ha informat en un comunicat que la discoteca continua sense tenir la llicència d’obertura d’activitats recreatives. Per aquesta raó, el consistori ha ratificat l’ordre de prohibició l’obertura.

Segons informa en un comunicat, l’Ajuntament ja ha avisat als promotors de l’espai nocturn, GMS Productores S.L, que «no podran obrir fins haver presentat la documentació suficient per al compliment de les condicions tècniques i obtenir la llicència d’obertura d’activitats recreatives». Ho ha fet davant la publicitat que està fent Les Carpes de Roda, a través de Facebook i flyers, de la seva inauguració demà dissabte 15 de juliol. El consistori adverteix que en cas que es continuï amb la voluntat d’obrir demà, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local actuaran i s’adaptaran les mesures oportunes.

L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, va aturar els plans d’GSM Productores, S.L d’obrir la gran discoteca a l’aire lliure amb un decret del 28 d’abril. En el decret s’ordenava la prohibició de la seva obertura atès que no s’havia presentat tota la documentació requerida per obtenir la llicència d’obertura d’activitats recreatives. En la mateixa resolució es va detallar la documentació que calia presentar per tal que l’activitat s’adeqüés al marc legal actual.

El propietari va presentar a l’ajuntament el 15 de juny el projecte tècnic de Prevenció i Extinció d’Incendis, mentre que el 5 de juliol es va presentar també el Pla d’autoprotecció ‘Les Carpes de Roda’. El 7 de juliol l’Ajuntament va tramitar el projecte de la Direcció General de Prevenció, extinció d’incendis i Salvaments, sol·licitant l’informe, el qual conclou que està condicionat a la presentació d’una sèrie de documentació que encara no s’ha presentat.

Finalment, l’enginyer municipal va emetre un informe, l’11 de juliol, sobre la documentació aportada fins al moment i va requerir al titular de Les Carpes de Roda la documentació que falta per obtenir la llicència. En concret queden per aportar la memòria justificativa del compliment de la normativa vigent de soroll; la justificació del compliment dels serveis higiènics; les legalitzacions de les instal·lacions;la memòria sanitària i, finalment, la memòria de seguretat.

L’Ajuntament de Roda de Berà informa que, quan tingui aquesta documentació, demanarà els informes perceptius a Protecció de Salut, Seguretat Ciutadana i Servei per a la prevenció de la contaminació acústica i lumínica. A més, exposa que s’haurà de tramitar el Pla d’auoprotecció i fer un control inicial de l’activitat.

tracking