Diari Més

Successos

Dos camions bolquen a Montblanc i Riudecols i els conductors resulten ferits

Els Bombers han hagut d'excarcerar el camioner accidentat a Montblanc

Els bombers han hagut d'excarcerar el camioner, que ha quedat atrapat a la cabina del vehicle.

Dos camions bolquen a Montblanc i Riudecols i un dels conductors resulta feritBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos accidents de trànsit han tingut lloc, el migdia d'aquest dimarts 11 de juliol, un a la carretera N-240 i l'altra a la N-420. Es tracta de dos camions que han bolcat en aquestes vies, un a l'alçada de Montblanc i l'altre a l'alçada de Riudoms, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els dos conductors han resultat ferits menys greu i en el cas del sinistre de Montblanc els Bombers han hagut d'intervenir per excarcerar el camioner.

El primer sinistre ha tingut lloc al quilòmetre 1 de la N-240 a Montblanc. El camió, que transportava alfals, ha bolcat a la via i ha patit una fuita de fuel. El conductor ha quedat atrapat a la cabina del vehicle i els Bombers, que s'han dirigit al lloc amb cinc dotacions, han hagut d'excarcerar-lo amb una escala. Fins al lloc també s'hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM per tal d'atendre el camioner, de 52 anys, que ha estat traslladat al Joan XXIII amb pronòstic reservat. En aquests moments s'està donant pas alternatiu a la via i hi ha un quilòmetre de retencions.

Pel que fa al segon camió accidentat, el vehicle ha bolcat a la N-420 a l'alçada de Riudoms a les 13.20h i ha perdut la càrrega que transportava. El conductor, un home de 47 anys, també ha resultat ferit menys greu i ha estat evacuat a l'Hospital de Móra d'Ebre. Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat el SEM, dues dotacions de Bombers i cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Els bombers han hagut d'excarcerar el camioner, que ha quedat atrapat a la cabina del vehicle.

Dos camions bolquen a Montblanc i Riudecols i un dels conductors resulta feritBombers de la Generalitat

tracking