Diari Més

Successos

L'autor del tiroteig de Gavà havia estat gendre de l'home mort de Miami Platja

Alguns mitjans apunten que l'atacant havia anat al tanatori, on s'hi celebrava el funeral de l'home de Mont-roig, per matar la seva exparella

Imatge d'arxiu dels Mossos en el marc del dispositiu de recerca del presumpte autor del tiroteig de Gavà.

L'autor del tiroteig de Gavà podria estar relacionat amb el recent crim de Miami PlatjaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Casas, l'autor del tiroteig de Gavà que va ferir a dos policies locals, havia estat gendre de l'home de 63 anys que va aparèixer mort al seu domicili de Miami Platja, a Mont-roig del Camp, el passat dilluns. Així ho asseguren diversos mitjans. A més, informen que Casas hauria anat al tanatori de Gavà, on en el moment dels fets s'estava celebrant el funeral de l'home mort de Miami Platja, per matar la seva exparella i filla del mateix.

Tot i que la investigació està sota secret de sumari, els Mossos d'Esquadra han informat que al detingut, que ara es troba ingressat a un centre hospitalari a causa de les ferides a les extremitats que li van causar els agents policials durant la persecució, se li imputen, a més del crim de Mont-roig del Camp, l'homicidi d'un home a un bar de Vilanova i la Geltrú la setmana passada i un més en grau de temptativa en ferir una noia també al bar, a més dels dels dos policies locals. El detingut va fer servir, en tots els casos, la mateixa munició, bales del calibre 222 Remington.

Alguns dels residents de Muntanya de Mar que aquest dijous es van trobar amb l'operatiu policial van reconèixer l'home com un veí de la urbanització. Un d'ells va explicar que era veterinari i va assegurar que recentment s'havia separat de la dona.

Els agents han registrat la casa del detingut. Per altra banda, també han fet públiques les imatges de la persecució policial de dijous a la tarda, que va acabar amb Casas detingut, enregistrades des de l'helicòpter. El vídeo es pot veure a continuació:

tracking