Diari Més

Comerç

El 12 de juliol engega una nova edició del 'Dimecres Tapa' a Montblanc

Hi participen 19 establiments de la vila ducal i els consumidors podran optar a un premi amb un mínim de sis establiments segellats

Imatge d'una de les terrasses del 'Dimecres Tapa' de l'any passat.

El 12 de juliol engega una nova edició del 'Dimecres Tapa' a MontblancCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Montblanc posa en marxa, el pròxim 12 de juliol, la cinquena edició de ‘Dimecres Tapa’, la ruta gastronòmica que organitza l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Conca de Barberà (AEHCB). Enguany la ruta compta amb la participació 19 establiments. Bars i restaurants serviran tapes creades específicament per a la ruta, que es vendran al mateix preu que altres edicions, 2 euros. Les creacions gastronòmiques es poden maridar amb els vins de la DO Conca de Barberà, que col·labora amb la iniciativa, i que es venen a un preu de 1,5 euros la copa.

El ‘Dimecres Tapa’ es celebrarà tots els dimecres fins el 23 d’agost inclòs i els establiments serviran tapes des de dos quarts de 8 del vespre. Els participants a la ruta que ho desitgin podran optar a un premi, una caixa de cap setmana. L’AEHCB ha organitzat un sorteig entre els que tinguin com a mínim eel segell de sis establiments participants a la ruta. El guanyador es coneixerà a finals d’agost, finalitzada la ruta.

Els establiments participants al 'Dimecres Tapa' d’enguany són: Bar Casal Montblanquí, Cafeteria Garbí, Cafeteria Isama, Cal Jordi, Cal Xixonenc, Carnaby, Central Plaça, El Cortijo, El Comerç del Mallol, El Pergamí, El Seguici, L’Arc, L’Ocell Blau, La Canal, La Dolça Violeta, La Tocineria, Miric’s, Portal 57 i Sant Francesc Restaurant.

tracking