Diari Més

Las Carpas de Roda selecciona personal amb vistes a poder obrir el 15 de juliol

L’empresa ha començat a lliurar la documentació requerida i recollirà currículums el dia 8 de juliol

La discoteca obrirà amb tres pistes de ball que marcaran tres ambients diferents.

Las Carpas de Roda selecciona personal amb vistes a poder obrir el 15 de juliolCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim dissabte, 8 de juliol, les instal·lacions de la discoteca, ara tancada, Las Carpas de Roda, obrirà portes per recollir els currículums dels candidats a treballar en aquest establiment d’oci que preveu obrir el pròxim 15 de juliol, si no es troba cap nou entrebanc en el camí.

Las Carpas de Roda busca cambrers i cambreres, ofices, ajudants de sala, relacions públiques i promotors. La previsió és contractar una quarantena de cambrers que s’encarreguin d’atendre a la clientela entre les 14 barres de què disposarà l’establiment d’oci. Els interessats hauran d’adreçar-se a les instal·lacions entre les quatre i les set de la tarda de dissabte per lliurar el seu currículum.

Un dels socis de l’empresa que gestionarà la discoteca, Ginés Martínez, assegura que han començat a lliurar la documentació requerida per l’Ajuntament de Roda de Berà i esperen tenir tot a punt per poder obrir en la data marcada per la inauguració. Per la seva banda, l’Ajuntament de Roda de Berà –que va prohibir per decret l’obertura de la discoteca el 28 d’abril davant la imminent reinauguració anunciada– ha confirmat que l’empresa ha presentat el projecte tècnic de prevenció i extinció d’incendis, el qual es farà arribar a la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament.

«Tot el que falta serà lliurat, Las Carpas de Roda ja complien amb els requisits i volem tornar a fer-ho amb tot el que se’ns requereix per poder obrir. Hi ha coses, però, que no es munten fins poc abans de la data d’inauguració, com la il·luminació o el so», afegeix Martínez.

El consistori de Roda de Berà encara espera rebre el Pla d’autoprotecció homologat –que l’empresa té la intenció de lliurar avui– i la documentació que justifiqui el compliment de les mesures en aquest àmbit, així com les prescripcions en matèria de seguretat industrial, la documentació que demostri la legalització de les instal·lacions elèctriques, entre altres documents. Entre els requeriments destaca el de la finalització de les obres d’urbanització de la UA 37, on s’emplaça la instal·lació i que, segons el consistori, actualment no es troben recepcionades. Segons l’empresa, aquest compliment correspon a qui va fer les obres a la propietat, «nosaltres només som inquilins i tenim també dret a treballar, com la resta d’activitats que hi ha en aquesta urbanització», puntualitza Gines.

Aforament de 2.000 persones

«Anem per parts, no ho podem lliurar tot en un dia. L’equipament s’està preparant des del principi», diu Ginés Martínez. En cas de poder finalment obrir el pròxim 15 de juliol, Las Carpas de Roda ho farà amb un aforament màxim de 2.000 persones, tot i que té capacitat per a moltes més. La discoteca comptarà amb tres ambients diferents, distingits amb tres pistes de ball –top hits, pachanga i tecno house– i catorze barres distribuïdes en els 5.000 metres quadrats de superfície. L’horari d’obertura serà de dotze de la nit a cinc de la matinada.

tracking