Diari Més

Xarxa viària

La Generalitat arranjarà dues carreteres de Reus i dues de Montblanc

Es tracta de la C-31B i de la T-710 i de la C-14 i la C-51, respectivament

La C-14.

La C-14.Google Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha impulsat un programa específic de millores al ferm de les carreteres de la seva titularitat que permetrà actuar en els pròxims mesos en prop de 300 quilòmetres a tot Catalunya. Aquests treballs, que comportaran una inversió de 16 milions d’euros, començaran en les pròximes setmanes i quedaran enllestits la tardor vinent.

Entre les vies que experimentaran millores hi apareixen la C-31B i la T-710 a Reus i la C-14 i la C-51 a Montblanc. En els dos primers casos, la inversió per part de la Generalitat és de 800.000 euros, mentre que pel que fa a les carreteres de Montblanc, d'1 milió d'euros. La inversió total de la Generalitat al territori català és de 16 milions d'euros.

Les obres que es duran a terme consistiran en la millora de les característiques d’adherència i regularitat del paviment amb l’objectiu d’afavorir la seguretat viaria i el confort en la conducció i s’afegeixen a les tasques de conservació i manteniment que el Departament du a terme de manera ordinària.

tracking