Diari Més

Successos

Incendi en una zona de vegetació de Cambrils

Un segon foc s'ha declarat a un camp llaurat de la Selva del Camp a les 12 del migdia

Les dotacions que han treballat en l'extinció de l'incendi de Cambrils.

Incendi en una zona de vegetació de CambrilsBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi ha cremat, aquest dimecres al matí, un total de 20.000 metres quadrats de vegetació a Cambrils, al marge de la carretera T-312, que uneix el municipi de la costa amb Mont-roig del Camp. El foc ha cremat matolls, algunes oliveres de la finca adjacent al terreny on s'ha declarat l'incendi, i també ha afectat part d'una caravana que estava estacionada al camp.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís per l'incendi a les 10 hores del matí. En un primer moment, s'han activat tres dotacions terrestres per tal d'apagar les flames, però finalment només han estat dues les que han treballat en les tasques d'extinció. Els Bombers han pogut donar el foc per extingit al cap de dues hores, aproximadament.

Per altra banda, a les 12 hores del migdia, els Bombers han rebut un segon avís que alertava d'un incendi a un camp llaurat de la Selva del Camp. El foc s'ha declarat a un terreny ubicat al camí de la Selva al Morell, i ha afectat al voltant de 2.500 metres quadrats de vegetació agrícola. Una dotació dels Bombers ha pogut apagar les flames al cap d'una hora, aproximadament.

tracking