Diari Més

Successos

Fereix diversos agents i gairebé n'atropella un altre en fugir d'un control de drogues a la Selva

El conductor, que presentava signes d’anar begut, es va negar a fer la prova d’alcoholèmia i va intentar amagar-se tres bosses de cocaïna

El conductor, de nacionalitat andorrana, va intentar fugir d'un control de drogues.

Fereix diversos agents i gairebé n'atropella un altre en fugir d'un control de drogues a la SelvaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el matí del passat diumenge, un home per conduir sota els efectes de l’alcohol, atemptat als agents de l’autoritat i per la negativa a fer-se la prova d’alcoholèmia. El conductor es va trobar amb un control de drogues a la Selva del Camp, del qual va intentar fugir de forma accidentada.

Els agents estaven realitzant un control de drogues al polígon de la Selva del Camp i, en aturar un turisme, aquest es va intentar donar a la fuga. En la seva maniobra el conductor va estar a punt d’atropellar un mosso i va provocar ferides lleus als policies. Ràpidament, les patrulles van aconseguir que el vehicle s’aturés uns 20 metres més enllà del control.

El conductor, andorrà, es va negar a fer les proves d’alcoholèmia i presentava símptomes evidents d’anar begut. A més, va intentar amagar-se tres bossetes de cocaïna. Cal destacar que durant tota l’estona que va durar la intervenció policial i la detenció l’home va mostrar-se violent i va intentar fugir dels mossos sense aconseguir-ho.

Dues detencions per superar la taxa d’alocholèmia i conducció temerària a Vendrell i Montblanc

Per altra banda, durant el cap de setmana es van efectuar dues detencions més per superar la taxa d’alcoholèmia permesa i conducció temerària. Una d’elles es va produir a les 23h del divendres a Vendrell, quan els Mossos van rebre un avís que una furgoneta circulava per l’AP-7 fent ziga-zagues i a una velocitat anormalment reduïda. Els agents van localitzar la furgoneta a l’altura del Vendrell i van fer-li senyals acústiques i lluminoses perquè s’aturés, però el conductor no en va fer cas. La patrulla va aturar el vehicle al cap de tres quilòmetres i va practicar la prova d’alcoholèmia al conductor, un home de 59 anys, el qual va donar 1,09 mg/l d’aire expirat, una taxa més de quatre vegades la permesa.

Per altra banda, diversos conductors van alertar a la policia el diumenge a la tarda que un vehicle que circulava per la C-14 anava de costat a costat fent avançaments perillosos en línea contínua. Diverses patrulles van localitzar el turisme i van comprovar que havia provocat un accident sense ferits i havia marxat del lloc dels fets. Els Mossos van poder fer sortir el vehicle i aturar-lo a la C-14, a l’altura de Montblanc. El conductor era un home rus que circulava amb una taxa d’alcohol cinc vegades superior a la permesa. Quan els mossos el van detenir, l’individu va danyar el vehicle policial i també va quedar denunciat per aquest fet.

tracking