Diari Més

Successos

Troben un home mort per arma de foc al seu domicili a Mont-roig del Camp

Es tracta d'un home de 63 anys i nacionalitat espanyola

Un vehicle dels Mossos

Un vehicle dels MossosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra del Camp de Tarragona investiguen la mort d’un home de 63 anys i de nacionalitat espanyola localitzat aquest dilluns sense vida en un domicili a Miami Platja, a Mont-roig del Camp.

A les 8.41 hores d’aquest dilluns, una patrulla de la Policia Local de Mont-roig del Camp ha alertat els mossos que havien localitzat a l’interior del seu domicili un home mort amb signes de criminalitat. La víctima presentava un impacte per arma de foc.

Hauria estat una veïna qui, en veure la porta oberta la nit de diumenge i aquest dilluns al matí, ha trucat a la Policia Local. Fonts properes a la investigació han explicat que l'home no tindria problemes coneguts, estava separat i vivia sol, i no consten antecedents policials.

La hipòtesi de robatori no acaba de fer el pes a la Policia ja que, en aparença, la casa estava endreçada i neta. Els Mossos haurien trobat la víctima a la cuina, en posició bocaterrosa, i amb un únic tret al tòrax. No s'ha trobat l'arma al domicili. Tot i que no està clar quan hauria mort, per l'estat del cadàver podria ser de fa un parell o tres de dies.

El domicili de la víctima forma part d'una zona de cases adossades al centre de Miami Platja, el nucli marítim de Mont-roig del Camp. Segons han explicat alguns veïns, l'home faria uns nou anys que vivia allà.

Els mossos de l’Àrea d’Investigació Criminal s’han fet càrrec de la investigació per tal d’esclarir els fets i localitzar i detenir l’autor. El cas està sota secret de sumari.

tracking