Diari Més

Tret de sortida a les Festes d'Estiu de la Pobla amb el correfoc i el sopar de carmanyola

El Campionat Futsal comença aquest dilluns i finalitzarà diumenge vinent

El Ball de Diables de la Pobla va convidar a altres colles al correfoc de dissabte.

Tret de sortida a les Festes d'Estiu de la Pobla amb el correfoc i el sopar de carmanyolaAjuntament Pobla de Mafumet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Festes d’Estiu ja han arribat a La Pobla, i ho han fet per quedar-se fins a mitjans de setembre, quan la setena edició del Duatló-Cros tancarà un programa d’actes que inclou fins a vint propostes de tot tipus.

Dels vint actes programats, aquest passat cap de setmana La Pobla ja n’ha viscut els dos primers. Va ser la nit de dissabte quan van tenir lloc el correfoc, quan la música de l’Associació Juvenil ‘Els 7 Pecats Capitals’ de La Pobla Ball de Diables va acompanyar el foc pels carrers del poble, juntament amb les colles convidades dels Diables de Solivella, Bestialots Espurnats de la Sagrada Família, Ball de Diables dels Pallaresos, Bruixes del Nord (Sabadell) i Ball de Diables de Banyeres del Penedès. La nit també va comptar amb el sopar de carmanyola, amenitzat musicalment amb Los 80 Principales, reunint a més de 600 persones a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal.

Fins diumenge vinent, el mateix pavelló acollirà una nova edició del Campionat Futsal. Organitzat pel Club de Futbol Sala de La Pobla, el Campionat Futsal compta enguany amb 16 equips participants, tant locals com d’altres municipis veïns. Lafinal tindrà lloc el proper diumenge.

Precisament el diumenge, el Pavelló Municipal acollirà el Festival de patinatge i exhibició de gimnàstica rítmica. Ambdues activitats arribaran l’endemà de la Desfilada de roba infantil. Un cop els veïns de La Pobla hagin gaudit amb la desfilada i amb les propostes esportives, el següent acte festiu serà el concert d'Antonio Orozco, el 15 de juliol. Aquesta cita també inclourà l’actuació d’Antonio Cruz com a teloner. Tot plegat tindrà lloc al Complex Esportiu Municipal de La Pobla, que obrirà portes a les 21 hores. Una hora després començarà l’actuació d’Antonio Cruz, mentre que serà a les 23.30 hores quan pujarà sobre l'escenari Antonio Orozco.

Pel que fa a la resta de la programació de les Festes d’Estiu de La Pobla, hi tenen cabuda activitats com la Festa del Playback, la Festa del Romesco, la Paella Popular o les sessions de cinema a la fresca, entre d'altres.

Un moment del sopar de carmanyola de dissabte.

Tret de sortida a les Festes d'Estiu de la Pobla amb el correfoc i el sopar de carmanyolaAjuntament Pobla de Mafumet

tracking