Diari Més

L'Hospitalet de l'Infant acollirà la 6a Fira Fruits de la Terra el 7 i 8 de juliol

En l’esdeveniment, que tindrà lloc a la Plaça Catalunya, es dona a conèixer el producte local, la cuina i la clotxa de les Terres de Mestral

Imatge d'una edició anterior de la Fira Fruits de la Terra.

L'Hospitalet de l'Infant acollirà la 6a Fira Fruits de la Terra el 7 i 8 de juliolCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) organitza la 6a Fira Fruits de la Terra, que enguany se celebrarà el 7 i 8 de juliol a l’Hospitalet de l’Infant. La fira, que tindrà lloc a la Plaça Catalunya de 19.30h a 1h, dóna a conèixer el producte local, la cuina i la clotxa de les Terres de Mestral.

La mostra comptarà amb diverses parades amb el producte local del territori, també en elaboracions i integrat en les tapes de restauradors i elaboradors de la zona. Els visitants podran degustar la clotxa, la recepta original de les Terres de Mestral típic que antigament prenien els pagesos per agafar energies i tornar a treballar. També podran participar en un taller/concurs de cuina del territori amb la Fundació Alícia (divendres, a les 19.30h); i tastar el vi i la cervesa artesana del territori.

L’esdeveniment també tindrà lloc per la música, amb actuacions en directe a càrrec de Sing Swing Company, de la Banda de Música Clau de Vent-Municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Voicing Blue-Duo&Band i Bourbon). El ball també hi serà present amb classes de Lindy Hop a càrrec de TGNswing. Entre els visitants se sortejaran diversos premis com una nit per a dues persones en una casa rural o una sessió d’hidromassatge, entre d’altres.

En aquesta edició de la Fira Fruits de la Terra, és previst que hi participi una quinzena d’establiments del territori, a més de les oficines de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip.

tracking