Diari Més

Es reprèn la venda d'entrades pel Festival Internacional de Música de Cambrils

S'havia suspès la venda a l'espera de trobar una nova empresa que es fes càrrec del festival, després de la detenció de l'antic promotor

El director de la promotora Concert Studio, Martín Pérez, en roda de premsa divendres passat.

confirmats, Ana Torroja, Cambrils, cartell, Concert Studio, concerts, Bertín Osborne, Manu Carrasco, FIMC, Festival Internacional de MúsicaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La venda d'entrades per la 43a edició delFestival Internacional de Música de Cambrils s'ha reprès aquest dilluns. La setmana passada la promotora Concert Studio va garantir la celebració del festival, que havia quedat en dubte amb la detenció de l'antic promotor, Antoni Mas, de l'empresa Publiolimpia, que s'havia fet càrrec del festival els últims anys. El cartell original, amb artistes comTom Jones, The Cranberries, Roger Hodgson de Supertramp i Love of Lesvian, entre d’altres, s'ha pogut mantenir, tal com es va fer públic la setmana passada. Tan sols hi ha dos grans absències: The Cranberries, que per motius mèdics de la cantant, han anul·lat tots els concerts que tenien previstos aquest estiu, i Ana Torroja. D'aquesta manera, la nova promotora, Concert Studio,que organitza el Festival Jardins Pedralbes, ha afegit al cartell les actuacions de Bertín Osborne –que substitueix Torroja-, un concert familiar de tribut a Abba, i Manu Carrasco.

Aquells espectadors que ja tenien comprada l'entrada per algun dels concerts abans del canvi de promotors mantindran l'entrada i, en cas que el concert fos amb seients, també el mantindran. En el cas del concert de The Cranberries, els diners de les entrades ja han estat abonats.

D'aquesta manera, el Festival finalment no serà anul·lat i donarà el tret de sortida el27 de juliol amb l'espectacle Michael's Legacy. L'actuació de Manu Carrasco, per la seva banda, clourà el festival el 12 d'agost. Les portes del Parc del Pinaret s'obriran, cada dia que hi hagi concert, a les 20 hores. Dins del recinte hi haurà servei de restauració que es prolongarà al llarg de la nit, i un cop finalitzat el concert.

tracking