Diari Més

Societat

Repsol obre una nova convocatòria de Beques de Formació Professional

Les sol·licituds es poden presentar a partir d'aquest 1 de juliol i fins el 16 d'octubre

Fundació Repsol beca la Formació Professional

Fundació Repsol beca la Formació ProfessionalDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fundación Repsol, en col·laboració amb el Complex Industrial de Tarragona, llança una nova convocatòria de beques per a alumnes de Formació Professional pel curs 2017-2018. En total es concediran 100 ajuts, dels quals 20 es destinen a la zona de Tarragona. Els interessats podran sol·licitar-los des de l'1 de juliol a través del web becasfp.fundacionrepsol.com.

Del total de les 100 beques, 25 es destinen per a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) i 75 per als Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), amb una quantia de 800 euros cadascuna. Per a la zona de Tarragona, es convoquen un total de 20 ajuts: 5 per a CFGM i 15 per a CFGS. El termini per a la presentació de sol·licituds estarà obert des l'1 de juliol fins al 16 d'octubre de 2017.

Podran accedir a les beques aquells alumnes que cursin estudis de Formació Professional de Grau Mitjà i Grau Superior de les següents àrees: Electricitat/Electrònica, Fabricació mecànica, Instal·lacions i manteniment, Edificació i obra civil, Energia i aigua, Química, Informàtica i comunicacions, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Sanitat i Seguretat i medi ambient.

Enguany, com a novetat, ha augmentat el nombre de places per a estudiants amb capacitats diferents, en línia amb el compromís de Fundación Repsol, Repsol i Petronor amb la integració social i laboral d'aquest col·lectiu. En el curs 2017-2018, un 10% de les beques d'aquest programa estan reservades per a estudiants amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33%.

tracking