Diari Més

Turisme

Puigdemont destaca que Hard Rock és «el millor operador» per fer realitat el CRT

Celebra que el pas endavant de la companyia nord-americana farà realitat un projecte «llargament perseguit i no exempt de dificultats» que el Govern «mai ha abandonat»

alt

CRT, Puigdemont, Hard Rock

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha qualificat de «gran noticia» el fet que la companyia nord-americana Hard Rock s'hagi compromès a construir el Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou. Un projecte, ha recordat, «llargament perseguit i no exempt de dificultats» que el Govern «mai ha abandonat».

Puigdemont ha assegurat que Hard Rock és «el millor operador» per fer realitat un projecte «únic» a Europa que en un territori de gran potencial turístic i gràcies a una gran inversió «viurà una explosió en termes de llocs de treball, generació de riquesa i reforçament de la identitat turística del país». «Hard Rock estarà a l'alçada del projecte i ajudarà a enriquir i transformar un territori», ha reblat.

En declaracions als mitjans de comunicació després de visitar l'empresa AAM Powertrain de Gavà, Puigdemont ha garantit que el projecte tirarà endavant malgrat que només Hard Rock ha optat a la seva construcció.

tracking