Diari Més

L'antiga piscina del Vilar es convertirà en una pista poliesportiva

Amb una inversió de 300.314 euros, el projecte inclou també la millora de l’entorn d’aquest àmbit

A la dreta, la regidora d'Actuacions Públiques, Judit Fàbregas; i el d'Esports, Eduard Gonzàlez.

L'antiga piscina del Vilar es convertirà en una pista poliesportivaAj. Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espai que antigament ocupava la piscina descoberta del Vilar de Valls es transformarà properament en una nova pista poliesportiva adaptada a la pràctica del futbol sala, bàsquet, handbol, patinatge i hoquei.

D’aquesta manera, la ciutat donarà un nou ús a un equipament que va quedar totalment abandonat el 2011, quan la piscina es va tancar per tenir unes instal·lacions obsoletes i, posteriorment, el 2014, es va inaugurar la nova piscina d’estiu del Fornàs. En aquell moment, la regidoria d’Esports ja va apuntar que la voluntat era reconvertir l’espai en una pista poliesportiva i, ara, el projecte comença a caminar.

De moment, la Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ja ha aprovat inicialment la proposta amb una inversió prevista de 300.314 euros (IVA inclòs). A més a més, s’ha acordat sol·licitar una subvenció al Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona per al finançament del nou projecte.

La proposta inclou actuacions tant a la zona concreta de l’antiga piscina descoberta com al seu entorn. En total, 2.650 metres quadrats. En el cas de la pista poliesportiva, aquesta tindrà unes dimensions de 44x22 metres i estarà equipada amb porteries i cistelles.

Pel que fa a l’entorn, durant els treballs, s’eliminaran barreres arquitectòniques per permetre la total accessibilitat a les noves instal·lacions, es col·locarà nou ferm a tot l’entorn, es construirà un nou mur perimetral a tot l’àmbit, es modernitzaran xarxes de serveis i s’instal·laran nous punts de llum a tota la instal·lació.

Amb aquesta nova inversió, la zona del Vilar comptarà amb tres instal·lacions polivalents per a la pràctica de l’esport, al costat del pavelló municipal Joana Ballart i el camp de futbol de gespa artificial, unes instal·lacions esportives que en els últims anys s’han fet diverses millores. En concret, l’any 2016 es va renovar la gespa de l’estadi de futbol i es va instal·lar gespa a l’antic camp d’entrenament.

D’altra banda, per enguany, està previst també invertir 145.000 euros al pavelló municipal Joana Ballart per millorar espais, instal·lacions i tancaments de cara als Jocs del Mediterrani 2018.

tracking