Diari Més

Brasil aposta pel vi, l'oli i altres productes gourmet de Falset

L’Ajuntament va posar en contacte la importadora interessada amb diverses empreses de la localitat, que obriran mercat a Sao Paulo

Imatge de la reunió dels productors que obriran mercat al Brasil.

Brasil aposta pel vi, l'oli i altres productes gourmet de FalsetCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una empresa d’importació del Brasil comercialitzarà vi, oli i altres productes gourmet de Falset a Sao Paulo. Així ho farà després d’haver manifestat la seva intenció a l’Ajuntament, que ahir dijous va reunir diverses empreses del municipi per explicar-los la proposta i promoure la venda de productes al país sud-americà.

Les empreses locals que van prendre part de la reunió i que iniciaran la exportació dels seus productes en el marc d’aquesta iniciativa són la Cooperativa Falset Marçà, Cellers Pascona i Priorat Natur, empreses que s’adaptaven als requeriments actuals en quant a producte i logística que demandava l’empresa d’importació. L’empresa importadora també comercialitzarà productes de Celler Ronadelles, de Cornudella.

El regidor de Promoció Econòmica de Falset, Antoni Muntané, espera que l’aposta «sigui un èxit i serveixi perquè la importadora ampliï el seu catàleg amb més productes d’altres empreses del nostre poble». El regidor també recorda que «sempre hem dit que estem al servei de les empreses de la localitat i, per aquest motiu, quan es va plantejar aquesta oportunitat no vam dubtar en oferir-los-hi la nostra ajuda en tot allò que estigués a les nostres mans».

tracking