Diari Més

Successos

El director del festival de Cambrils es gastava més de 100.000 euros setmanals en loteries

Segons declaracions d'Antoni Mas a la policia i dades recollides per El Periódico de Catalunya

Antoni Mas, a l'esquerra, durant la presentació del festival el gener d'a

Detingut el promotor del Festival de Cambrils per estafar més de 200 milions d'eurosFIM Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antoni Mas, responsable de l'empresaPubliolímpiaSLi director del Festival Internacional de Música de Cambrils, que va ser detingut a principis de juny per un presumpte delicte d'estafa, es gastava ingents quantitats econòmiques cada setmana en apostes a diverses loteries.

Així ho explica en la seva edició d'avui El Periódico de Catalunya. Segons el rotatiu, Mas hauria reconegut davant els Mossos d'Esquadra que, setmanalment i suposadament amb uns amics, jugava entre 25.000 i 30.000 euros a la quiniela. Amb tot, segons explica el rotatiu barceloní, aquesta només és part de la despesa de Mas en loteries i quantifica en un mínim de 100.000 els euros que setmanalment es gastava des de l'any 2011.

El diari explica que ha tingut accés a converses de Whatsapp entre Mas i un empleat d'una administració de loteries de Barcelona (que Mas tractava com a pròpia) en les quals donava elvistiplaua lliurar primitives de 50.000 euros i 30.000 amb combinacions que li proposava el treballador. Mas, apunta el rotatiu, ni tan sols jugava «senzillament ordenava que s'apostés amb els seus diners».

Laloteria lapagava amb transferències bancàries i les quantitats erentandesorbitades quel'AgenciaTributariael va arribar a presentar un certificat per a comprovar si realment apostava tant.

Segons apunta El Periódico, «Tan sols hi ha dues maneres de guanyar sempre -o gairebé sempre- en les apostes de l'Estat. La primera és comprar bitllets que ja han estat premiats. La segona maneraésinvertir ingents quantitats de diners a la quiniela, la primitiva o l'euromillóni augmentar així exponencialment les possibilitats de ser premiat».

Els Mossos d'Esquadra estarien investigant si Mas estava blanquejant diner negre amb les inversions en loteria, tot i que els experts consultats pel rotatiu afirmen que una altra possibilitat és que el detingutestèsinvertint els diners de la seva estafa piramidal, en una mena d'estratègia desesperada per sobreviure a la 'bola de neu' que havia muntat.

Més notícies de CAMP DE TARRAGONA que et poden interessar:

AQUÍ

tracking