Diari Més

Successos

Presó per l'autor de dos robatoris violents a turistes d'avançada edat a Salou

Va robar dos collarets d'or d'una estrebada a dues turistes que passejaven pel municipi

La detenció es va produir el passat 8 de setembre.

Detinguda per falses amenaces de bomba contra l'hotel on treballavaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el divendres 23 de juny, un home de 29 anys, nacionalitat espanyola i veí de Salou com a presumpte autor de dos robatoris amb violència a Salou. L’individu presumptament havia comès dos robatoris a turistes d’avançada edat aprofitant-se de la seva vulnerabilitat.

El primer robatori va tenir lloc el dilluns 19 de juny, quan el jove va abordar amb violència per l’esquena a una dona alemanya de 77 anys que passejava amb el seu marit pel carrer Joan Fuster. El lladre va arrancar-li d’una estrebada el collaret d’or que duia i tot seguit va fugir corrents.

El segon robatori va succeir el dijous dia 22 de juny al carrer Terrer de Salou. L’individu va actuar mitjançant un modus operandi similar a l’anterior. En aquest cas va assaltar una dona anglesa de 75 anys i va robar-li un penjoll d’or valorat en més de 1.000 euros.

L’autor dels fets es va detenir l’endemà del segon robatori gràcies a la investigació oberta pel cos policial. El detingut, amb diversos antecedents per delictes similars contra el patrimoni, va passar el dia 25 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, que en va decretar el seu ingrés a presó provisional sense fiança.

tracking