Diari Més

Ensenyament

L'escola autogestionada del Milà recapta fons per adequar els patis i el parc públic

La cooperativa es va traslladar en aquesta localitat el curs 2014-15, i ara necessiten «dignificar» els patis de cada un dels espais

El projecte educatiu compta, actualment, amb 82 infants i 154 socis.

L'escola autogestionada del Milà recapta fons per adequar els patis i el parc públicEl Submarí Lila

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'escola el Submarí Lila, un cooperativa d'educació ubicada al Milà, a l'Alt Camp, ha iniciat una campanya online per recaptar fons per adequar els espais dels patis i el parc públic del municipi. L'objectiu econòmic mínim que s'han proposat és de 10.960 euros, i l'òptim de 16.640 euros. De moment, a 12 dies per finalitzar la recaptació, han aconseguit més de 5.000 euros.

Actualment, el Submarí Lila compta amb 82 infants i 154 socis. El trasllat al municipi del Milà i l'homologació de l'escola de primària (2014 - 2015), han suposat múltiples inversions per adequar els espais disponibles. Entre les actuacions dutes a terme hi ha hagut la construcció d'una nova aula de primària, la millora permanent de les instal·lacions, i l'adequació dels espais exteriors. Totes aquestes tasques s'han realitzat de forma col·lectiva, amb el suport de voluntariat per part dels membres de la cooperativa.

Ara, però, la necessitat és dignificar els patis de cada un dels espais educatius i del parc públic del Milà. El projecte, anomenat 'Un parc, un pati, un espai per florir', ha creat un procés participatiu entre infants, educadors, famílies i l'ajuntament del Milà per a la co-creació d'un pati-zona verda públics per al poble, integrats en el projecte d'escola.

Per tal de difondre el projecte educatiu, iniciat el 2008 per un grup d'educadors i famílies al Baix Camp, i que actualment ofereix les etapes educatives d'educació infantil i primària al municipi del Milà, el Submarí Lila ha realitzat un vídeo, que es pot veure a continuació:

Un parc, un pati, un espai per florir - http://goteo.cc/florir from Cooperativa Submarí Lila on Vimeo.

tracking