Diari Més

Municipal

Cambrils millora la seva platja per a gossos amb una dutxa per a les mascotes

El tram habilitat per a gossos s'ha delimitat millor amb l'abalisament de la zona de bany i una tanca de fusta a la sorra

També s'han instal·lat disset cabines sanitàries de fusta, sis d'elles adaptades a les persones amb mobilitat reduïda.

Cambrils millora la seva platja per a gossos amb una dutxa per a les mascotesAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cambrils ha fet diverses actuacions a la platja de gossos, que es va posar en marxa l'estiu passat a la desembocadura de la Riera d'Alforja. Així, s'ha instal·lat una dutxa per a gossos i una altra per a persones, i en els pròxims dies es canviaran els panells informatius perquè siguin més clars i visibles.

Aquest tram habilitat per a gossos s'ha delimitat millor amb l'abalisament de la zona de bany i una tanca de fusta a la sorra, que substitueix les estaques amb cordes que hi havia l'any passat. Aquesta és una de les mesures de millora del litoral cambrilenc, que també ha instal·lat disset cabines sanitàries de fusta, sis d'elles adaptades a les persones amb mobilitat reduïda.

Finalment, el servei de ludoteca ubicat a la platja del Cavet obrirà el dia 1 de juliol i el 31 d'agost i oferirà cinc hores diàries de tallers, jocs i activitats per al col·lectiu de 4 a 10 anys.

tracking