Diari Més

Les Festes d'Estiu de la Pobla, amb el concert d'Antonio Orozco, encaren el seu inici

La Festa del Playback, la Festa del Romesco, la Paella Popular i la Desfilada de moda infantil són alguns dels actes que s'organitzen

Tindrà lloc el 15 de juliol.

Antonio Orozco, en concert a la Pobla de Mafumet aquest estiuAntonio Orozco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pobla de Mafumet encara l'inici de les Festes d'Estiu, que comptarà amb actes comla Festa del Playback, la Festa del Romesco, la Paella Popular, la Desfilada de moda infantil o les sessions de cinema a la fresca, entre altres propostes, després de la Festa Major.

Un dels actes centrals de les festes és el concertd'Antonio Orozco, que tindrà lloc el proper 15 de juliol. L'artista pujarà a l’escenari pobletà en el marc de la gira promocional del seu treball discogràfic, Destino.El concert comptarà com a teloner amb el reusenc – i veí de La Pobla- Antonio Cruz, que també presentarà el seu darrer treball d’estudi.

Les actuacions tindran lloc al Complex Esportiu Municipal de La Pobla, que obrirà portes a les 21 hores. Una hora després començarà l’actuació d’Antonio Cruz, mentre que serà a les 23.30 hores quan Antonio Orozco pujarà a l’escenari. Per ara ja s'han venut el 85% d'entrades del concerts. Les darreres 400 entrades es poden comprar a partir de 20 euros a través d'aquest enllaç.

Aquest dilluns, hi haurà els darrers actes de la Festa Major. Després d’un cap de setmana intens, amb la Nit del Foc de la revetlla de Sant Joan, lesnits de Chill Out o l'etapa de la Volta ciclista a Tarragona amb sortida i arribada a La Pobla, entre altres actes, aquest dilluns hi ha una triple proposta per acomiadar la Festa Major: durant tot el dia obren les seves portes el Complex Esportiu Municipal i les piscines municipals. A més, els infants es divertiran al parc d’inflables amb animació infantil, ubicat a la pista coberta del CEM. Finalment, aquesta nit el cel de La Pobla s’il·luminarà amb l'espectacle pirotècnic que posarà el punt i final a les celebracions en honor del patró del municipi.

tracking