Diari Més

Cultura

La Canonja «surt a la fresca» els divendres de juliol amb música i humor

Concerts i monòlegs tindran lloc al municipi des del divendres 7 de juliol fins al dia 28

Imatge d'arxiu de la retransmissió del Liceu a la Fresca del passat estiu.

La Canonja «surt a la freca» els divendres de juliol amb música i humorAjuntament la Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cada divendres de juliol, la Canonja viurà diferents vetllades culturals a la fresca organitzades per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. El primer d’ells, el dia 7 de juliol, es programarà un concert de guitarra clàssica amb tocs de flamenc, a càrrec del guitarrista Paco Garfia que, al capdavant del septet de guitarres La Flamenca, acompanyarà a les persones que s’inicien en aquest art.

El divendres dia 14 l'humor prendrà el municipi. Emilio González presentarà els seus monòlegs per a públic adult.El divendres dia 21, a les 10 de la nit, es viurà una retransmissió de l'òpera Il trovatore, de Giuseppe Verdi, en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, que difón la seva activitat operística i musical a través de pantalles gegants amb el projecte Liceu a la Fresca.

Els actes del Surt a la Fresca 2017 acabaran amb un concert a càrrec d’Stromboli Jazz Band. Tindrà lloc a la plaça del Castell el 28 de juliol, i aproparà el swing i el jazz popular als espectadors.

Tots els actes són gratuïts i començaran a les 22.30 hores a la plaça del Castell, tret del Liceu a la Fresca, que ho farà a les 22 hores al replà de l’església de Sant Sebastià. Hi haurà servei de bar a càrrec de la Parròquia de Sant Sebastià en benefici de les obres del campanar.

tracking