Diari Més

Política

Daniel Cid, nou president del Consell Comarcal del Tarragonès

Prendrà possessió del càrrec arran de l’acord de governabilitat subscrit amb CiU a principis de la legislatura

L'alcalde del municipi explicant el projecte de la depuradora.

Vespella rep un premi per la construcció d'una depuradoraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Vespella de Gaià, Daniel Cid, serà el president del Consell Comarcal del Tarragonès fins a finals del mandat municipal. La darrera reunió del grup socialista del Consell Comarcal ha acordat proposar Daniel Cid com a candidat a presidir el Consell en el marc de l’acord de governabilitat subscrit amb el grup de CiU a principis de la legislatura.

Daniel Cid és membre del Consell Comarcal des de 1999 i ha desenvolupat diverses responsabilitats a l’ens comarcal durant aquests darrers mandats. Cid també acumula una llarga experiència i trajectòria en el món del municipalisme tarragoní. L'alcalde de Vespella substituirà en la presidència a l’alcalde de Roda, Pere Virgili, en el marc dels acords assolits per donar estabilitat al Consell en aquest mandat 2015-2019.

En les seves primeres declaracions un cop elegit presidenciable pel grup socialista, Daniel Cid ha reivindicat «el paper del Consell Comarcal en la configuració d’una oferta de serveis públics útils per a tots els municipis de la comarca però, sobretot, pels pobles petits que no disposen dels recursos econòmics suficients per donar satisfacció a totes les necessitats dels seus veïns».

«Som els grans desconeguts mediàtics però una peça essencial per articular una comarca cohesionada i socialment justa. En aquests propers dos anys demano el compromís de tots els consellers, estiguin o no a l’equip de Govern, per donar una nova embranzida a aquesta acció útil i necessària que impulsem des del Consell Comarcal del Tarragona al servei dels ciutadans del Tarragonès», ha conclòs l’alcalde de Vespella.

tracking