Diari Més

Altafulla inaugura la renovada Oficina de Turisme al Barri Marítim

L’equipament, que s’integra a la nova Via Augusta, incorpora un dispositiu que presenta el municipi en format audiovisual i ofereix informació turística

Imatge de la renovada Oficina de Turisme del Barri Marítim d'Altafulla, inaugurada avui.

Altafulla inaugura la renovada Oficina de Turisme al Barri MarítimAjuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La reformada Oficina de Turisme ubicada a la plaça dels Vents d’Altafulla, al Barri Marítim, ja està inaugurada. L’acte, que ha tingut lloc el matí d’aquest divendres, ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; el regidor de Turisme, Pere Gomés, i el regidor de Comerç, Jaume Sánchez, a més dels tècnics municipals.

Les obres de reforma de l’equipament han consistit en la conversió de l’antiga oficina en una dependència oberta a l’exterior i integrada a la nova Via Augusta. Això permet que l’espai estigui completament obert per les dues façanes durant el seu funcionament, i únicament es tanqui durant l’horari de tancament i en dies de pluja o mal temps. Amb aquests treballs s’ha aconseguit que l’oficina sigui un espai obert a l’exterior i amb dues entrades amb portes corredisses automatitzades: una a la Via Augusta i l’altra a la plaça dels Vents.

La superfície de l’oficina, que no s’ha modificat, és de 24.04 metres quadrats. També compta amb un espai exterior de 50.51 metres quadrats, on s’ha posat un nou paviment adaptat per persones amb mobilitat reduïda, el qual també s’ha instal·lat en les dues portes d’accés.

També s’ha modificat la distribució de l’espai, ja que s’ha introduït una nova zona de magatzem. La sala d’atenció al públic s’ha dividit en dues parts per un moble: la zona d’atenció el públic, destinada als visitants, i la zona d’administració destinada als treballadors de l’oficina.

Un dispositiu tàctil per presentar el municipi de forma audiovisual

L’equipament també compta a partir d’ara amb un dispositiu tàctil que presenta el municipi de forma audiovisual, a més de proporcionar informació, recomanacions, serveis i venda i gestió d’entrada pels esdeveniments. Es pot consultar en sis idiomes - català, castellà, anglès, francès, alemany, i rus- i funciona les 23 hores del dia els 365 dies de l’any.

D’aquests dispositius també se n’ha instal·lat als porxos de l’Ajuntament, a la plaça del Pou, on l’usuari també podrà consultar via virtual la informació dels transports públics, aeroports, informació meteorològica, i fer-se una fotografia amb fons d’Altafulla, entre d’altres serveis.

Imatge de la inauguració de la renovada Oficina de Turisme d'Altafulla.

Altafulla inaugura la renovada Oficina de Turisme al Barri MarítimAjuntament d'Altafulla

Imatge de l'antiga Oficina de Turisme d'Altafulla.

Altafulla inaugura la renovada Oficina de Turisme al Barri MarítimAjuntament d'Altafulla

tracking