Diari Més

Camp de Tarragona

La nidificació del corriol atura el pont de les Madrigueres

Els treballs han quedat totalment paralitzats i es preveu que es puguin reprendre a finals d’agost

Estat actual de la passera sobre la Riera de la Bisbal.

La nidificació del corriol atura el pont de les MadrigueresD. Sagristà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballs a la passera sobre la Riera de la Bisbal, pont que ha d’unir el passeig marítim del barri vendrellenc de Sant Salvador amb l’espai de les Madrigueres, tornen a estar aturats, i aquest cop, a causa de la nidificació del corriol camanegra, un ocell estival associat amb els ambients de platja.

Alguns exemplars d’aquesta espècie estan nidificant a la zona de les Madrigueres, fet que, segons han explicat fonts municipals, ha obligat a aturar els treballs del pont des de fa unes setmanes, ja que es tracta d’un espai protegit. Els treballs es reprendran quan finalitzi la nidificació, que es preveu que sigui a finals d’agost. En tot cas, seran els tècnics els que indicaran el moment més òptim.

Mentrestant, les obres del pont quedaran totalment aturades, però si que es podran fer, per exemple, petits treballs a la zona d’accés a la passera.

Aquest és un nou contratemps que se suma a les diferents adversitats a les quals el projecte ja ha hagut d’afrontar arran de, per exemple, algunes modificacions. D’altra banda, durant aquest passat hivern, els treballs també es van retardar per les males condicions meteorològiques i temporals.

Inicialment es preveia que el pont estigués enllestit abans de Setmana Santa.

tracking