Diari Més

El mercat d'estiu d'Altafulla canvia d'ubicació

Es traslladarà al carrer Vinyet a partir de 27 de juny

El mercat es trasllada al carrer Vinyet.

El mercat d'estiu d'Altafulla canvia d'ubicacióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mercat de parades, el qual fins el passat estiu s’ubicava al carrer de la Fassina, a Baix a Mar, es traslladarà a partir del proper 17 de juny i fins el 12 de setembre al carrer Vinyet. Concretament s’instal·larà des de l’inici del carrer Camí del Prat fins als límits del càmping Santa Eulàlia. El canvi d’ubicació es deu a la recent urbanització de la Fassina, amb la finalitat de no eliminar places d’aparcament els dimarts de mercat. Segons ha explicat la regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, s’ha escollit el Vinyet per la proximitat amb la Fassina, l’estació de tren i alterar «el menys possible» el costum dels usuaris.

La regidora ha assegurat que tot i la disposició de les parades, també es deixarà una filera per a l’estacionament de vehicles. També ha informat que el servei de neteja de la via pública de l’Ajuntament actuarà immediatament un cop finalitzi el mercat.

Està previst que el mercat s’hi instal·li tots els dimarts amb una vintena de parades de tot tipus. L’horari d’obertura és de quarts de nou del matí fins a les dues de la tarda. El mercat s’obrirà tots els dimarts a excepció dels dies festius, enguany el 15 d’agost.

tracking