Diari Més

Successos

Detinguts per robar un cotxe de gamma alta a Cambrils després de prendre les claus al propietari

L’home va aparcar el vehicle i se’l va deixar obert, moment que els autors dels fets van aprofitar per sostreure de l’interior la cartera i una còpia de les claus per posteriorment robar el turisme

La detenció es va produir el passat 8 de setembre.

Detinguda per falses amenaces de bomba contra l'hotel on treballavaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre persones van aprofitar el passat dissabte una distracció del propietari d’un cotxe de gamma alta estacionat a Cambrils per prendre-li la cartera i una còpia de les claus del cotxe i posteriorment robar el seu vehicle. Es tracta d’un home de 33 anys, dos de 20 i un de 18 de nacionalitat espanyola i veïns de Madrid, els quals van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra com a presumptes autors d’un delicte de furt a interior de vehicle i delicte de robatori i furt d’ús de vehicle a motor. Un d’ells, a més, també va ser detingut per un delicte d’usurpació d’estat civil, ja que va intentar enganyar als agents fent-se passar per una altra persona.

Els fets van succeir el passat dissabte al voltant de les 20h, quan un ciutadà va trucar als Mossos d’Esquadra per explicar que havia vist des de la seva terrassa com un home llençava una cartera i sortia corrents. Els agents van dirigir-se al lloc dels fets, on el veí els va entregar una cartera amb dues targetes de crèdit a dins. Els agents van localitzar el propietari de la cartera, un home rus que havia aparcat el seu cotxe –de gamma alta- i havia anat a banyar-se sense tancar-lo. Segons la víctima, quan va tornar es va adonar que li havien robat la cartera amb 2.600 rubles i una còpia de les claus del cotxe.

La matinada del diumenge, cap a la 1h, la patrulla va veure circulant per l’avinguda Diputació de Cambrils una furgoneta amb dos ocupants, seguida del vehicle de gamma alta anteriorment mencionat, també amb dos ocupants. Després d’aturar als dos vehicles, els agents van comprovar que els quatre individus havien robat el cotxe utilitzant la còpia de les claus que havien sostret hores abans. A més, a un dels individus li van trobar les 2.600 rubles furtades al ciutadà rus.

Els agents van detenir als quatre individus com a presumptes autors d’un delicte de robatori furt d’ús de vehicle i pel furt a l’interior de vehicle. Un cop a comissaria, els Mossos van comprovar que un dels detinguts, mitjançant un passaport cubà, s’havia passat per un altre persona. Un cop comprovada la identitat de l’individu els policies van constatar que l’home tenia quatre ordres de detenció pendents.

Els quatre detinguts van passar el dia 19 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus. El jutge va decretar llibertat amb càrrecs per a tres d’ells. Per al quart, tot i ser ja major d’edat, va decretar l’ingrés a un centre de menors de la localitat de Toledo per causes pendents.

tracking