Diari Més

The Cranberries suspèn el concert del Festival de Música de Cambrils

A causa d'un problema d'esquena de la cantant, la banda irlandesa ha hagut de cancel·lar els concerts de maig, juny, juliol i agost

El grup havia d'actuar a Cambrils el 7 d'agost.

The Cranberries suspèn el concert del Festival Internacional de MúsicaFacebook/The Cranberries

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup irlandès The Cranberries ha suspès el concert que s’havia de celebrar a Cambrils el proper 7 d’agost, en el marc del Festival Internacional de Música de Cambrils, davant l’estat de salut de la cantant Dolores O’Riordan. Segons un comunicat publicat a la pàgina de Facebook de la banda, el grup ha hagut de suspendre les actuacions dels mesos de maig, juny, juliol i agost.

En un primer moment, a finals de maig, el grup va anul·lar les actuacions del maig i juny a causa d'un problema d'esquena de la cantant, confirmant que necessitava unes quatre setmanes de recuperació per prescripció mèdica. Més tard, el 17 de juny, la banda comunicava que els doctors havien recomanat a Dolores O'Riordan que no reanudés la seva activitat, ja que el problema de l'esquena encara persistia. Tot i que la recuperació de la cantant està sent progressiva, «hem d'esperar a una recuperació total», comunicava el grup. D'aquesta manera, «amb un pes al cor, hem de cancel·lar aquests shows», informava la banda, referint-se a les actuacions programades fins al 30 d'agost, incloent la del 7 d'agost a Cambrils.

En total, han estat una vintena de concerts els que s'han anul·lat. D’aquesta manera, la banda espera que la cantant es pugui recuperar.

tracking