Diari Més

Neix un nou programa d'oci i lleure pels joves d'entre 14 i 29 anys de l'Alt Camp

El projecte és iniciativa dels serveis de joventut de Valls, Alcover, el Pla de Santa Maria i Vila-rodona i té l’objectiu d’afavorir la interrelació entre els joves de la comarca

Imatge d'arxiu d'unes noies en caiac i canoa.

Neix un nou programa d'oci i lleure pels joves d'entre 14 i 29 anys de l'Alt CampACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos serveis de joventut de municipis de l’Alt Camp han sumat esforços per crear la VAVE Zone, un projecte que agrupa activitats i sortides d’oci i lleure dirigits a joves d’entre 14 i 29 anys de l’Alt Camp. La iniciativa està promoguda per les regidories de joventut dels ajuntaments de Valls, Alcover, Vila-Rodona i El Pla de Santa Maria. En el cas de Valls, també col·labora en el projecte el Patronat Municipal d'Esports. El finançament va a càrrec dels quatre ajuntaments, el Patronat Municipal d'Esports de Valls i la Direcció General de Joventut de Catalunya.

El programa pretén oferir alternatives d'oci i lleure, facilitar la mobilitat i el desplaçament, i crear espais d'interrelació entre els joves de diversos municipis. Les activitats programades aquesta primera edició són les proposades pels joves participants en l’elaboració del Pla Local de Joventut de cada municipi.

Enguany s’han programat cinc sortides. El 4 de juliol els joves podran gaudir d’un dia d’aventura al cable-ski a l’Arboç amb barbacoa i autobús a un preu de 22 euros. La segona activitat, l’11 de juliol, consistirà en un dia multi-esportiu a la platja llarga de Tarragona, on es realitzarà padel-surf, caiac, catamarà, vela, futbol i voleibol per 12 euros, amb autobús inclòs. El 18 de juliol la sortida serà a l’Aquópolis, per un preu de 22 euros amb autobús. El 20 de juliol tindrà lloc una trobada a la platja del Regueral de Cambrils amb altres joves de diversos municipis per un preu de 6 euros. Finalment, el 16 de setembre el farà bici i piragua a les Terres de l’Ebre. El preu de lloguer de bici serà de 12 euros i el de piragua 15 euros.

Les inscripcions es poden fer als 4 serveis de joventut -Valls, Alcover, Vila-rodona i el Pla- fins una setmana abans de la data de la sortida.

tracking