Diari Més

Societat

La Policia assegura que s'atenen tots els casos urgents a les oficines de DNI de la demarcació

Afirment que s'està donant hora prèvia pel 23 d'agost, però que a Tarragona i Reus es posen 1.300 cites addicionls per setmana

Imatge d'arxiu de l'exterior de l'oficina de DNI de Tarragona.

La Policia assegura que s'atenen tots els casos urgents a les oficines de DNI de la demarcacióDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comissaria Provincial de la Policia Nacional ha assegurat en un comunicat que les oficines de DNI de la demarcació de Tarragona atenen tots els casos urgents. El cos policial ha fet aquestes afirmacions després que apareguin informacions sobre el col·lapse que hi ha actualment en dites oficines, les quals, segons la Policia Nacional, «creen confusió, no s’ajusten a la realitat i creen inquietud a la ciutadania».

Per tal d’aclarir les informacions, afirmen que actualment s’està donant hora amb cita prèvia per tramitar els DNI en data de 23 d’agost, tot i que cada setmana Tarragona i Reus posen a disposició dels ciutadans 1.300 cites addicionals. També afirmen que «no queda cap cas de necessitat sense atendre». Segons la Comissaria Provincial, «les situacions d’especial urgència per obtenir la documentació són ateses en un termini no superior a les 24 hores». Per altra banda, també exposa que «mai es deriva ningú a altres províncies».

En el comunicat s’informa als ciutadans que vulguin informació o ajuda que s’han de dirigir al Cos Nacional de Policia, qui té la competència per l’expedició de la documentació dels ciutadans espanyols. També recorden que al renovació del DNI i passaport pot realitzar-se tres mesos abans de la seva caducitat i els mitjans de contacte són el telèfon 060 i la direcció web www.citapreviadnie.es.

tracking