Diari Més

Amparanoia, Skakeitan i Atupa, a la Festa Major d'estiu del Morell

La Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén serà l’últim cap de setmana de juliol, tot i que hi haurà actes previs des d’una setmana abans

Amparo Sánchez arribarà al Morell el 29 de juliol.

Amparanoia, Skakeitan i Atupa, a la Festa Major del MorellAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major d’estiu del Morell, de Sant Abdó i Sant Senén, duran al municipi les actuacions musicals d'Amparanoia, Skakeitan, Atupa i Dj Haffi, el darrer cap de setmana de juliol, en el marc del Concert Jove. Aquest tindrà lloc el 29 de juliol, tot i que una setmana abans donaran inici els actes previs.

El Concert Jove tindrà lloc a l’avinguda dels Països Catalans, a partir de les 23.30 hores. Aquesta cita musical comptarà, com a cap de cartell, amb Amparanoia. Vint anys després de l’edició del seu primer treball discogràfic, Amparo Sánchez arribarà al Morell convertida en tot un referent musical. De fet, 'El poder de Machín' segueix sent encara actual i modern, tant per la vigència de les seves lletres com per la producció musical. El 29 de juliol aterrarà a l’escenari morellenc per oferir les peces més destacades d’un repertori que ha consagrat Amparanoia com un dels noms de referència del panorama musical.

A més, el Concert Jove de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén comptarà també amb l'agrupació de Sant Sebastià Skakeitan. L’octet basc arriba amb la potència i l’energia del seu darrer treball discogràfic, 'Galera', tercer títol de la formació que parteix de bases ska-reggae, amb tractaments electrònics i amb col·laboracions estel·lars com ara Manu Chao, Albert d’Itaca Band, Ivan Gosp i Kiko Tur d’Aspencat.

Pel que fa a Atupa, els de Montcada de l’Horta celebren els seus cinc anys de trajectòria sota el ritme de l’àlbum 'Quasi res porta el diari'. Un disc fruit de les experiències del grup i influències musicals. L’eclecticisme continua sent un dels trets característics de la formació, amb sonoritats que van des del rap més clàssic a l’electrònica, el rock i el trap.

Finalment, completa el cartell Dj Haffi, un morellenc de tota la vida que farà ballar tots els assistents al Concert Jove amb la seva combinació d’estils de música negra i tropical com el reggae, el Dancehall, R&B, Alternative Hip Hop, Uk Hip Hop & Dubstep, Grimei, Electrocumbia, Tropical i Bass music, entre d'altres.

El programa complet d’actes de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén serà presentat properament per part del consistori del Morell.

tracking