Diari Més

Successos

Un menor apunyala a un home amb qui discutia al passeig Jaume I de Salou

La Policia Local de Salou va aconseguir detenir el presumpte l'autor dels fets, que es va intentar donar a la fuga, al qual se li va trobar una navalla en la seva possessió

La discussió es va produir al passeig Jaume I de Salou

Un menor apunyala a un home amb qui discutia al passeig Jaume I de SalouGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un menor va agredir, la matinada d'ahir dilluns, un home amb qui estava mantenint una discussió al passeig Jaume I de Salou. Els dos individus es trobaven en plena discussió quan un d'ells, menor d'edat, va treure una navalla i va ferir a l'altre.

En vista dels fets es va requerir presència policial al passeig Jaume I, on s'hi van presentar diverses patrulles de la Policia Local de Salou. L'agressor, en adonar-se de la presència dels agents, va intentar fugir. Els efectius de la Policia Local, però, el van poder localitzar i van trobar l'arma en la seva possessió, motiu pel qual va quedar detingut per un delicte de lesions a l'espera de passar a disposició judicial.

Fins al lloc dels fets també s'hi va desplaçar una ambulància del SEM, que va atendre a l'home ferit per un tall a la mà. L'home va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

tracking