Diari Més

Vins, música i patrimoni a la 4a edició del cicle Divendres DiVins

La iniciativa comença el divendres 30 de juny a la Cartoixa d'Scala Dei

Imatge d'arxiu d'una activitat cultural realitzada a la Cartoixa d'Scala Dei.

Vins, música i patrimoni a la 4a edició del cicle Divendres DiVinsDOQ Priorat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La música, el vi, i diferents espais patrimonials tarragonins es converteixen en protagonistes, a partir del divendres 30 de juny, del cicle Divendres DiVins, que proposa un seguit d'espectacles musicals amb tastos de vi durant l'estiu a diferents espais de les denominacions d'origen de les comarques de Tarragona. Aquest 2017, la quarta edició s'inicia amb un concert de Sergi Esparza a la Cartoixa d'Scala Dei el dia 30 de juny a partir de les 20:15hores. Prèviament, a les 19:30 hores, hi ha prevista una visita a la Cartoixa per a les persones inscrites al primer Divendres DiVins d'enguany.

Set denominacions d’origen vinícoles del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre -la DOQ Priorat, la DO Conca de Barberà, la DO Tarragona, la DO Catalunya, la DO Penedès, la DO Montsant i la DO Terra Alta per aquest ordre-, juntament amb els Serveis Territorials de Cultura al Camp de Tarragona i els Serveis Territorials d’Agricultura de la Generalitat i l’INCAVI, s’han unit de nou en la quarta edició d'aquest esdeveniment. La iniciativa, que es portarà a terme enguany des del divendres 30 de juny fins el divendres 11 d’agost, té com a objectiu posar en valor els espais patrimonials, i la seva relació amb les denominacions d’origen del territori, i un grup d’artistes de la plataforma Territoris Creatius.

Cada divendres, a partir del 30 de juny, es realitzarà un espectacle musical amb tast a un espai patrimonial singular de cada una de les denominacions d'origen participants.

Qualsevol persona interessada a assistir-hi cal que reservi abans la invitació al telèfon 977 83 94 95 o bé al correu electròniccomunicacio@doqpriorat.org. El preu de l'entrada que dóna dret a la visita a l'espai patrimonial, al tast de vi i a l'espectacle, és de 5 euros.

tracking