Diari Més

Seguretat

Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana s'uneixen per lluitar contra els furts a Tarragona ciutat

Els cossos policials han dissenyat un Pla Especial conjunt comprès entre juny i setembre per prevenir els furts en les zones més turístiques

L'estrebada d ela bossa de mà es va produir a prop de la plaça de la Font.

L'Ajuntament de TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona han dissenyat un Pla Especial, comprès entre els mesos de juny i setembre, per tal de lluitar contra els furts en les zones més turístiques de Tarragona.

L’objectiu del pla és fomentar la prevenció. Tenint en compte l’arribada de creuers a Tarragona i les posteriors visites dels seus passatgers, es manté la coordinació amb el Patronat de Turisme de Tarragona per a la difusió del Pla i fomentar un contacte permanent en cas que es produeixi algun fet delictiu.

Algunes de les accions més destacades d’aquest Pla consisteixen en tenir una presència de patrulles mixtes uniformades i de paisà en els eixos comercials i turístics més concurrents de la ciutat. Les patrulles mixtes mantenen el contacte constant amb els comerciants per a la detecció de possibles incidències amb turistes i ciutadans. En aquest sentit, s’han repartit tríptics en els quals hi ha consells de seguretat molt útils per prevenir i actuar en cas de patir un furt.

Tota aquesta planificació conjunta entre ambdós cossos policials està inclosa en el pla d’acció de la campanya d’estiu de 2017.

tracking