Diari Més

La Pineda

El Rocío de la Casa de Andalucia s'anima amb una petició de mà

El ‘Hermano Mayor’, Marc Bru, sorprèn tots els presents demanant la núvia que es casi amb ell

Marc Bru, durant el Rocío, amb la seva novia Tati.

El Rocío de la Casa de Andalucia s'anima amb una petició de màOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Rocío que organitza la Casa de Andalucia fins a demà, dimarts, a la Pineda, va viure ahir un moment molt especial. Durant la missa, el Hermano Mayor, Marc Bru, va aprofitar el final de la missa per demanar la mà a la seva núvia Tati, qui va donar-li el sí. «Va ser un moment molt emotiu», va comentar la presidenta de l’entitat, Charo García, qui va dir que va agafar per sorpresa a tothom.

La jornada d’ahir va comptar amb la participació de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; del president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i del regidor de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Vila–seca, Josep Toquero, qui va ser nomenat Rociero de Honor, va informar la presidenta de la Casa de Andalucia. «És la segona de plata que donem per aquest motiu, la primera va ser a l’alcalde Ballesteros, perquè Vila–seca col·labora moltíssim amb la nostra entitat». A més, aquest any la ubicació ha canviat de lloc. «Hem tornat als orígens, a un lloc situat a prop de l’hotel La Hacienda, on estava l’antiga ermita de les Germandats, i estem molt contents», va dir García.

Tot i la forta calor que aquests dies fa al litoral tarragoní, la romeria «va anar molt bé, amb la participació de 33 carretes i, segons els nostres càlculs, més de dues mil persones van anar caminant fins a la Pineda». A més, enguany participen 34 casetes.Els romers de la Casa de Andalucia mantindran l’activitat fins demà, dimarts. Aquest dilluns, a les 12 hores, serà el torn de l’Àngelus, i a la nit hi haurà el tradicional sopar de germandat. La tornada a Tarragona començarà a les 18 hores de demà. La comitiva farà l’entrada a la ciutat per la zona portuària de la ciutat.

tracking