Diari Més

Un home mor atropellat per un tren a Cunit

La circulació de combois entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova i la Geltrú s'ha tallat per poder fer l'aixecament judicial del cadàver

L'estació de trens de Cunit.

Un home mor atropellat per un tren a CunitCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha mort atropellat per un tren d'alta velocitat poc després de dos quarts de nou de la nit. En el sinistre s'hi ha vist implicat un Talgo que feia el recorregut Cartagena - Barcelona, el qual ha estat més de tres hores parat.La mort s'hauria produït a l'estació de trens del municipi baixpenedesenc, en una zona de difícil accés.

Els Mossos d'Esquadra, que estan investigant els fets, han interromput durant més de dues hores la circulació ferroviària entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova i la Geltrúfins a l'aixecament del cadàver de l'home.

La incidència ha provocat retards importants a diversos combois de les línies R2Sud, R13, R14, R15 i R16 de Rodalies. Entre els trens que han acumulat més retards hi ha un comboi de l'R15 que ha sortit de l'Estació de França de Barcelona a les 19.43 i que ha estat aturat a Cunit fins a les 23.55 hores. Protecció Civil ha desactivat la prealerta del Ferrocat cap a tres quarts de dotze de la nit.

tracking