Diari Més

Llengua

Cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua a Cambrils

Es van lliurar reconeixements als alumnes, que van acabar l'acte amb la interpretació de diverses cançons

Les autoritats, en primer terme, que van presidir l'acte.

Cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua a CambrilsCNL Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Local de Català de Cambrils (SLC) , que forma part del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL), va celebrar aquest dijous, 15 de juny, la cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua.

Helena Martínez Ferreruela, responsable del Servei de Català va ser la primera a intervindre, per fer el balanç de l'any acadèmic. Posteriorment va intervenir la directora del CNL de l'Àrea de Reus, Anna Saperas, que va parlar del Voluntariat per la llengua i altres activitats del Servei de Català de Cambrils, va felicitar l'alumnat i va agrair la tasca a les professores, el voluntariat i l'Ajuntament, que possibilita tirar endavant el projecte del Servei Local de Català de Cambrils.

L'acte, després del reconeixement als alumnes, va finalitzar amb la interpretació de cançons en diverses llengües a càrrec de l'alumnat.

Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils, va tancar l'acte felicitant l'equip del SLC i agraint a l'alumnat català l'interès per perfeccionar la seva llengua i a l'estranger el seu esforç per incorporar el català al costat del seu idioma i fer-ne llengua de cohesió al municipi.

tracking